top of page

Om oss

Husdjursbegravning i Norrland startades den 1:a augusti 2006, som enskild firma. Sedan i början av maj 2008 har vi egen godkänd kremeringsanläggning. I november 2009 omorganiserade vi gårdens två enskilda firmor till ett Handelsbolag där Husdjursbegravning nu är en bifirma. Företaget Sandström & Borg HB är ett familjeföretag med tre verksamhetsgrenar där vi förutom Husdjursbegravning ägnar oss åt Hästverksamhet i form av tävling och träning av travhästar och distanshästar samt jordbruk. Den sista verksamheten är entreprenad som omfattar snöröjning, skogsröjning och även fastighetsskötsel om behov finns.

Familjen består av Harald som sköter kremeringen, tränar travhästar, kör travlopp, är hovslagare och bonde. Eva sköter allt administrativt, kundkontakter, hämtar djur på klinikerna och håller begravningsplatsen i ordning.
Äldsta sonen Martin är sjöingenjör och hjälper till med det mesta när han är hemma varannan månad. Yngsta sonen Anton muckade från lumpen i juni 2010 och arbetar med VVS och kylteknik till vardags. Jakt, fiske, träning och hästsport är de största fritidsintressena i familjen.

artikel-2013.jpeg
op_20081031_w.jpeg
20100818144521.jpeg
harald.jpeg
martin.jpeg
anton.jpeg
bottom of page